Рисова каша, крім того, що вона є дуже корисною для організму, вона ще дуже поживна. А можливість подачі її на стіл як гарнір, так і десерту, робить її універсальним блюдом.

Сьогодні ми розглянемо варіант приготування рисової каші, як десерту з додаванням родзинок, який допоможе поповнити запас енергії і відновити сили.

Необхідні продукти:

  • Рис, 1 склянка;
  • Молоко, 0,5 л;
  • Цукор за смаком;
  • Щіпка солі;
  • Вершкове масло, 25 г;
  • Родзинки 100 г;
  • Ванільний цукор і кориця за бажанням.

Приготування:

  1. Доведіть до кипіння молоко, після чого додайте в нього цукор і сіль, а також ванільний цукор і корицю за бажанням.
  2. Рис промийте і покладіть в молоко, доведіть до кипіння і протягом 20-25 хвилин варіть на слабкому вогні, не забуваючи при цьому періодично помішувати.
  3. Після цього додайте в кашу масло і промиті родзинки, перемішайте і загорніть каструлю в рушник на 20 хвилин, щоб рис підійшов.

Після цього розкладіть солодку рисову кашу в стаканчики або на тарілочки, прикрасьте блюдо корицею, м’ятою, родзинками і можете подавати до столу.

Меню для Чемпіона: рисова каша з родзинками

Розкажи про футбол для дошкільнят друзям!