Поспішаємо поділитися чудовими новинами! Footbik в Одесі переїхав на нову локацію в ТРЦ Меркурій! З радістю повідомляємо, що ми переїхали з ТРЦ “Сім’я” до ТРЦ “Меркурій”. Наша нова локація
Є торти, які потрібно випікати, є торти – без випічки, а є торт з кавуна, який сміливо можна назвати вельми незвичайним і смачним десертом.
Необхідні продукти:
- Невеликий кавун (краще використовувати сорти кавунів з невеликою кількістю насіння), 1 штука;
- Вершки 33% -і, 300 грам;
- Цукрова пудра, 1-2 столових ложки;
- Ягоди, горіхи, фрукти за смаком для прикраси.
Приготування:
- Для того, щоб використовувати кавун, його спочатку необхідно підготувати: зрізаємо обидві верхівки і обрізаємо зелені корки з боків. Бажано, щоб в кавуні було мало кісточок, але якщо їх все ж багато, то можна нарізати кавун пластами і прибрати видиме насіння, таким чином, кавуновий торт складатиметься з окремих шарів.
- Готуємо крем: для цього збиваємо вершки до стану густої піни і додаємо цукрову пудру. Замість крему можна також використовувати морозиво, але морозиво дуже швидко розтане і в такому випадку не можна залишати торт на столі надовго.
- Покриваємо кавун товстим шаром крему (морозива), попередньо підсушивши боки кавуна паперовим рушником.
- Потім прикрашаємо торт на свій смак: стінки можна прикрасити горіхами, а верх ягодами або шматочками фруктів.
- Поставте торт хвилин на 20 в морозильну камеру (якщо ви покрили кавун морозивом) і просто в холодильник (якщо покрили кремом). Після цього можна діставати і подавати на стіл.