Є торти, які потрібно випікати, є торти – без випічки, а є торт з кавуна, який сміливо можна назвати вельми незвичайним і смачним десертом.

Необхідні продукти:

  • Невеликий кавун (краще використовувати сорти кавунів з невеликою кількістю насіння), 1 штука;
  • Вершки 33% -і, 300 грам;
  • Цукрова пудра, 1-2 столових ложки;
  • Ягоди, горіхи, фрукти за смаком для прикраси.

Приготування:

  1. Для того, щоб використовувати кавун, його спочатку необхідно підготувати: зрізаємо обидві верхівки і обрізаємо зелені корки з боків. Бажано, щоб в кавуні було мало кісточок, але якщо їх все ж багато, то можна нарізати кавун пластами і прибрати видиме насіння, таким чином, кавуновий торт складатиметься з окремих шарів.
  2. Готуємо крем: для цього збиваємо вершки до стану густої піни і додаємо цукрову пудру. Замість крему можна також використовувати морозиво, але морозиво дуже швидко розтане і в такому випадку не можна залишати торт на столі надовго.
  3. Покриваємо кавун товстим шаром крему (морозива), попередньо підсушивши боки кавуна паперовим рушником.
  4. Потім прикрашаємо торт на свій смак: стінки можна прикрасити горіхами, а верх ягодами або шматочками фруктів.
  5. Поставте торт хвилин на 20 в морозильну камеру (якщо ви покрили кавун морозивом) і просто в холодильник (якщо покрили кремом). Після цього можна діставати і подавати на стіл.

Торт з кавуна

Розкажи про футбол для дошкільнят друзям!