Усім чудовим батькам, які довіряють нам розвиток своїх дітей у ці складні часи, ми хочемо сказати сердечне дякуємо! Незважаючи на виклики, з якими ми стикаємося, включаючи повітряні тривоги, відключення електроенергії,
Після тренувань і прогулянок Чемпіону захочеться з’їсти чогось смачненького.
Нехай це буде не мармелад або карамельки, а свіже мамине шоколадно-кокосове печиво!
Шоколадно-кокосове печиво
Необхідні продукти:
- Борошно – 280 гр;
- Яйця – 2 шт;
- Цукор – 100 гр.;
- Вершкове масло – 80 гр;
- Какао – 2 ст. л.;
- Мед – 2 ст. л.;
- Розпушувач – 1 ч. л.;
- Кокосова стружка – 50 гр.
Приготування:
- Розітріть вершкове масло кімнатної температури з цукром і медом.
- Додайте в суміш 1 ціле яйце і 1 жовток, ретельно розмішайте, потім всипте кокосову стружку, просіяний через сито какао-порошок і борошно з розпушувачем.
Порада: Якщо ваш малюк дуже любить шоколад, можна додати ще какао, і, якщо подобається, ще стружки.
- Замісити м’яке тісто, накрийте його харчовою плівкою і поставте на 1 годину в холодильник.
- Коли тісто охолоне, діставайте його і відщипуйте невеликі шматочки, потім скатуйте з них ковбаски на столі, попередньо присипаному цукром.
- Викладайте ковбаски на деко, застелене пергаментом, а лопаткою притискайте до листу так, щоб утворилися тонкі коржі.
- Випікайте печиво 15 хвилин в розігрітій духовці при температурі 180 С.
Шоколадно-кокосове печиво готово! Можна заварювати чай і звати юного чемпіона перекусити)).