Рисові котлети – це відмінний спосіб підкріпитися, до того ж вони не тільки смачні, але й корисні.

Необхідні продукти:

  • Рисова крупа, півсклянки;
  • Борошно, 150 грам;
  • Молоко, 1 склянка;
  • Яйце, 1 штука;
  • Сіль і цукор за смаком.

Приготування:

  1. Відваріть рис на молоці, при цьому він повинен вийти розсипчастим.
  2. Після того як рис відвариться, змішайте його з яйцем і борошном, яке попередньо необхідно просіяти.
  3. З отриманої маси сформуйте котлетки (можна злегка обваляти їх у борошні або сухарях, щоб вони вийшли більш рум’яними) і викладіть на розпечену сковороду.
  4. Обсмажте спершу одну сторону до золотистої скоринки, після чого переверніть на іншу сторону.

Подавати рисові котлети до столу можна з варенням, згущеним молоком або медом, також можете використовувати сухофрукти або горіхи для прикраси страви.

Рисові котлети

Розкажи про футбол для дошкільнят друзям!