Усім чудовим батькам, які довіряють нам розвиток своїх дітей у ці складні часи, ми хочемо сказати сердечне дякуємо! Незважаючи на виклики, з якими ми стикаємося, включаючи повітряні тривоги, відключення електроенергії,
Рисові котлети – це відмінний спосіб підкріпитися, до того ж вони не тільки смачні, але й корисні.
Необхідні продукти:
- Рисова крупа, півсклянки;
- Борошно, 150 грам;
- Молоко, 1 склянка;
- Яйце, 1 штука;
- Сіль і цукор за смаком.
Приготування:
- Відваріть рис на молоці, при цьому він повинен вийти розсипчастим.
- Після того як рис відвариться, змішайте його з яйцем і борошном, яке попередньо необхідно просіяти.
- З отриманої маси сформуйте котлетки (можна злегка обваляти їх у борошні або сухарях, щоб вони вийшли більш рум’яними) і викладіть на розпечену сковороду.
- Обсмажте спершу одну сторону до золотистої скоринки, після чого переверніть на іншу сторону.
Подавати рисові котлети до столу можна з варенням, згущеним молоком або медом, також можете використовувати сухофрукти або горіхи для прикраси страви.