Не знаєте, що приготувати дитині? Рисові биточки – корисний перекус після футбольного тренування вашого Чемпіона.

Необхідні продукти:

  • Вода, 250 мілілітрів;
  • Рис, 100 грам;
  • Панірувальні сухарі, 1 столова ложка;
  • Жовток, 1 штука;
  • Оливкова олія, 1 столова ложка;
  • Сіль за смаком.

Приготування:

  1. Спершу необхідно промити рис, потім замочити хвилин на 15 і ще раз промити. Після цього засипати в киплячу воду, яку попередньо необхідно підсолити, і варити до готовності, не забуваючи при цьому помішувати.
  2. Після того, як рис звариться, потрібно закрити його кришкою і поставити охолоджуватися на 15 хвилин, потім додати в нього масло і жовток.
  3. Після цього потрібно все ретельно перемішати і сформувати биточки.
  4. Отримані рисові биточки потрібно обваляти в панірувальних сухарях і протягом 15-20 хвилин запікати в духовці, попередньо розігрітій до 180 градусів.

Рисові биточки

Розкажи про футбол для дошкільнят друзям!