Ми з радістю повідомляємо про урочисте відкриття нашого нового Footbik клубу в прекрасному місті Ірпінь! Давно ми планували принести радість Футбіку в Ірпінь, але непередбачувані обставини затримували наші плани.
Не знаєте, що приготувати дитині? Рисові биточки – корисний перекус після футбольного тренування вашого Чемпіона.
Необхідні продукти:
- Вода, 250 мілілітрів;
- Рис, 100 грам;
- Панірувальні сухарі, 1 столова ложка;
- Жовток, 1 штука;
- Оливкова олія, 1 столова ложка;
- Сіль за смаком.
Приготування:
- Спершу необхідно промити рис, потім замочити хвилин на 15 і ще раз промити. Після цього засипати в киплячу воду, яку попередньо необхідно підсолити, і варити до готовності, не забуваючи при цьому помішувати.
- Після того, як рис звариться, потрібно закрити його кришкою і поставити охолоджуватися на 15 хвилин, потім додати в нього масло і жовток.
- Після цього потрібно все ретельно перемішати і сформувати биточки.
- Отримані рисові биточки потрібно обваляти в панірувальних сухарях і протягом 15-20 хвилин запікати в духовці, попередньо розігрітій до 180 градусів.