Усім чудовим батькам, які довіряють нам розвиток своїх дітей у ці складні часи, ми хочемо сказати сердечне дякуємо! Незважаючи на виклики, з якими ми стикаємося, включаючи повітряні тривоги, відключення електроенергії,
Рисова каша, крім того, що вона є дуже корисною для організму, вона ще дуже поживна. А можливість подачі її на стіл як гарнір, так і десерту, робить її універсальним блюдом.
Сьогодні ми розглянемо варіант приготування рисової каші, як десерту з додаванням родзинок, який допоможе поповнити запас енергії і відновити сили.
Необхідні продукти:
- Рис, 1 склянка;
- Молоко, 0,5 л;
- Цукор за смаком;
- Щіпка солі;
- Вершкове масло, 25 г;
- Родзинки 100 г;
- Ванільний цукор і кориця за бажанням.
Приготування:
- Доведіть до кипіння молоко, після чого додайте в нього цукор і сіль, а також ванільний цукор і корицю за бажанням.
- Рис промийте і покладіть в молоко, доведіть до кипіння і протягом 20-25 хвилин варіть на слабкому вогні, не забуваючи при цьому періодично помішувати.
- Після цього додайте в кашу масло і промиті родзинки, перемішайте і загорніть каструлю в рушник на 20 хвилин, щоб рис підійшов.
Після цього розкладіть солодку рисову кашу в стаканчики або на тарілочки, прикрасьте блюдо корицею, м’ятою, родзинками і можете подавати до столу.