Усім чудовим батькам, які довіряють нам розвиток своїх дітей у ці складні часи, ми хочемо сказати сердечне дякуємо! Незважаючи на виклики, з якими ми стикаємося, включаючи повітряні тривоги, відключення електроенергії,
Не можете переконати дитину, що брокколі – це не тільки корисно, але й дуже смачно? Футбік радить: спробуйте замаскувати овочі під «фаст-фуд».
Нагетси з брокколі
Необхідні продукти (приблизно на 20 наггетсів):
- Брокколі (у свіжому або замороженому вигляді) – 350 грам;
- Яйце – 1 штука;
- Лук (дрібно порубати) – 1/4 склянки;
- Тертий сир «чеддар» – 1/3 склянки;
- Панірувальні сухарі – 3/4 склянки;
- Петрушка – 2 столові ложки;
- Сіль – 1 чайна ложка;
- Чорний перець – 1 чайна ложка.
Приготування:
- Протягом 1 хвилини варіть брокколі в киплячій воді. Після чого зніміть з вогню і помістіть під струмінь холодної води. Осушіть.
- Дрібно наріжте брокколі, щоб було зручно перемішати з іншими інгредієнтами: яйцем, сиром, цибулею, сухарями і приправами.
- Сформуйте нагетси, для цього наберіть приблизно 1,5 столової ложки суміші і руками спершу надайте їй форму кульки, а потім – прямокутника.
- Випікати нагетси необхідно на листі, застеленому папером для випічки. Папір змастіть шаром рослинного масла і розкладіть нагетси.
- Розігрійте духовку до 200 градусів і випікайте протягом 18-24 хвилин, один раз перевернувши їх на іншу сторону в середині приготування. Нагетси повинні покритися коричнюватою скоринкою.
Корисні овочеві нагетси для вашого чемпіона готові!