Команда Footbik радісно оголошує про велике відкриття нашого нового клубу вже 5 квітня! Готуйте свої футбольні м’ячі та спортивний настрій, адже ми відкриваємо двері для юних талантів віком від 1,5
Дитяче меню — завжди болюче питання для мам і бабусь. Після веселого літа юного футболіста важко здивувати їжею.
Однак можна приготувати звичайне блюдо незвично — і ось він, сюрприз! Тому сьогодні на вечерю готуємо… кольорові пельмені! Використовуємо натуральні барвники, ніякої хімії.
Кольорові пельмені
Необхідні продукти:
- М’ясний фарш — 700 г;
- Яйця — 2 шт;
- Борошно — 400 г;
- Цибуля — 2 шт;
- Буряковий сік — 100 мл;
- Морквяний сік — 100 мл;
- Шпинатний сік — 100 мл;
- Перець, сіль за смаком.
Приготування:
- Моркву і буряк натріть на дрібній тертці, а шпинат подрібніть в блендері. Потім за допомогою металевого сита вичавіть сік з кожного овоча окремо.
- Збийте яйця з сіллю, розділіть на 3 частини, в кожну з яких додайте сік. Замісіть круто тісто, додаючи борошно поступово, потім накрийте його плівкою і залиште на 30 хвилин.
- Поки тісто стоїть, готуйте начинку: змішайте фарш з дрібно нарізаною цибулею, приправивши його сіллю і перцем.
- Тонко розкачайте тісто і виріжте кружечки невеликою склянкою. Начинку викладайте чайною ложкою, потім зліпіть пельмень, защипавши краї.
- Відваріть пельмені в підсоленій воді зі спеціями.
- Подайте на стіл разом з вершковим маслом або зі сметаною.
Порада: Придумайте гру для малюка: наприклад, попросіть підрахувати, якщо він уміє, пельмені певного кольору або вибрати з усіх найсмішніший, найбільший, найсмачніший.