Усім чудовим батькам, які довіряють нам розвиток своїх дітей у ці складні часи, ми хочемо сказати сердечне дякуємо! Незважаючи на виклики, з якими ми стикаємося, включаючи повітряні тривоги, відключення електроенергії,
Банани в шоколаді – це відмінні ласощі, приготування яких не займе багато часу. Жоден ласун не зможе відмовитися від фруктово-шоколадної смакоти.
Необхідні продукти:
- банани (кількість залежить від порцій, 1 банан = 3-4 порції);
- шоколад – 100 грам;
- подрібнений смажений арахіс – 1 склянка (замість арахісу можна використовувати будь-які інші горіхи за смаком або посипку: звичайну цукрову, кокосову стружку і т.д.)
Приготування:
- Кожен банан розріжте на 3-4 частини.
- Розтопіть шоколад на водяній бані.
- Порубайте горіхи, але не дуже дрібно.
- Шматочки бананів закріпіть на дерев’яних паличках, після чого обмокніть кожен з них в шоколад, а потім у горіхи.
- Покладіть на пергамент і поставте в холодильник, щоб шоколад застиг.
Коли шоколад застигне, десерт можна подавати на стіл.