Бананове парфе – це дуже смачний десерт, який до того ж готується дуже швидко. Що може бути краще, ніж фруктовий, прохолодний, домашній десерт в спекотний літній день!

Необхідні продукти:

  • Банани, 2 штуки;
  • Сир (творог), 200 грам;
  • Сметана від 25%, 100 грам;
  • Цукрова пудра, 2 ст. л.
  • Фрукти і горіхи на прикрасу (за бажанням).

Приготування:

  1. Спочатку очищаємо банани і нарізаємо їх невеликими шматочками, сир протираємо через сито.
  2. Перемішуємо сир, банани, сметану і цукрову пудру в блендері, щоб вийшла однорідна маса, для цього збиваємо інгредієнти протягом 1-2 хвилин.
  3. Розкладаємо отриману масу в одну або кілька формочок і ставимо в морозилку не менш, ніж на 4 години.
  4. Після чого дістаємо формочки. Щоб легко дістати десерт з формочки, необхідно занурити дно формочки на кілька секунд у гарячу воду і перевернути десерт на тарілку.

Перед подачею на стіл десерт можна прикрасити горіхами, шоколадом або фруктами.

Бананове парфе

Розкажи про футбол для дошкільнят друзям!